Τα τελευταία χρόνια στην διεθνή βιβλιογραφία βρίσκουμε όλο και περισσότερες επιστημονικές αναφορές, που καταδεικνύουν το γεγονός ότι στις δίαιτες που ακολουθούνται στις Ανατολικές χώρες υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα συγκεκριμένων μικροθρεπτικών συστατικών φυτικής προελεύσεως σε σύγκριση με την Δυτικού τύπου δίαιτα. Μια ομάδα μικροθρεπτικών συστατικών που ανευρίσκονται εν αφθονία στην Ανατολικού τύπου διατροφή ονομάζονται ισοφλαβονοειδή, υπάγονται στην οικογένεια των φλαβονοειδών και ανευρίσκονται σε υψηλή συγκέντρωση στους καρπούς της σόγιας.
Τα ισοφλαβονοειδή της σόγιας αποτελούν ένα δημοφιλές συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες ηλικίας προ ή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά προϊόντα ισοφλαβονοειδών της σόγιας που κυκλοφορούν, αντικατοπτρίζοντας το επίπεδο και το προφίλ των ισοφλαβονοειδών που χρησιμοποιούνται στις κλινικές μελέτες.
Το επίπεδο των ισοφλαβονοειδών που περιέχονται στα συμπληρώματα διατροφής μπορεί να προκαλεί σύγχυση καθώς ορισμένες εταιρίες εμφανίζουν σαν ισοφλαβονοειδή όλο το εκχύλισμα της σόγιας. Το γεγονός αυτό οδηγεί σε παραπλάνηση τόσο τον Επαγγελματία Υγείας όσο και τον καταναλωτή, αφού το εκχύλισμα της σόγιας παρέχει ισοφλαβονοειδή σε ποσοστό μόνο 10-30%. Αντιθέτως κάθε ταμπλέτα του σκευάσματος Soya Isoflavones της Lamberts, παρέχει εγγυημένα 50mg καθαρών ισοφλαβονοειδών. Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).

Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 1964/11.01.2007

 

Ταμπλετοποίηση με: Calcium Carbonate, Cellulose, Tablet Coating (Titanium Dioxide, Glycerin), Silicon Dioxide, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Soya Isoflavones 50mg