ΚΟΜΜΙ ΓΚΟΥΑΡ 600gr

     

ΚΟΜΜΙ ΓΚΟΥΑΡ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ 600 ΓΡ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ

ενέργεια 843 kj / 209  Κcal 
λιπαρά 0,6γρ 
από τα οποία  
κορεσμένα 0,2 γρ
υδατάνθρακες 1  γρ 
από τους οποίους σάκχαρα 0,9 γρ 
φυτικές ίνες 88 γρ

πρωτείνη  5,7 γρ
αλάτι  0  γρ

Εφαρμογές:
Μπορειτε να φτιάξετε σπιτικά παγωτά, γλυκά, κρέμες να δέσετε σιρόπια ή να ετοιμάσετε σάλτσες και ντρέσινγκ στη μαγειρική σας.

 Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την ομογενοποίηση των συστατικών τους και για την αύξηση της "πυκνότητας" τους.

Δοσολογία συνήθως σε ποσοστό 0,5-2,0% του συνόλου 
Το βιολογικό κόμμι γκουάρ είναι ένα φυσικό πυκνωτικό που λαμβάνεται από το ενδόσπερμο των σπόρων της οικογένειας φυτών φασολιών - Cyamopsis tetragonolobus. Το κόμμι γκουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως  υποκατάστατο της ζελατίνης και έχει ουδέτερη γεύση και μυρωδιά
Χρησιμοποιείται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική ως ομογενοποιητής και σταθεροποιητής, είναι  υδατοδιαλυτό σε ζεστό και κρύο νερό και αποτελείται κυρίως από γαλακτόζη και μανάννη.

Η καλή του διαλυτότητα είναι μεγάλη βοήθεια στην κουζίνα, την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική γιατί  πυκνώνει τα προϊόντα χωρίς να χρειάζεται να θερμανθούν
Χάρη στις ιδιότητές του, είναι μια τέλεια προσθήκη σε σάλτσες, σάλτσες, σούπες, μαρμελάδες ή επιδόρπια.
Προιόν κατάλληλο για χορτοφάγους, δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη

Βασική Παρασκευή: διαλύστε 1 γραμμάριο κόμμι γκουάρ (1/4 κουταλάκι του γλυκού) σε 100 γραμμάρια υλικού της συνταγής σας  

Δεν υπάρχουν προϊόντα.