ACEROLA POWDER ORGANIC 125G
ACEROLA ORGANIC POWDER
ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΜΟΥΡΑ ACEROLA ΣΕ ΣΚΟΝΗ
(Malpighia)
Η Acerola, είναι ένα μικρό δέντρο στην Αμερική. Συνήθως βρίσκεται σε περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, καθώς και στην Καραϊβική.
Διατροφικά χρησιμοποιούνται οι καρποί της (μούρα) που θεωρούνται μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C και βιοφλαβονοειδών, βιταμινών Β1, Β2, Β3, σιδήρου, ασβεστίου και φωσφόρου
ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤOY
1) Υψηλή Περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C:
Η Acerola είναι γνωστή για την εξαιρετικά υψηλή της περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, καθιστώντας τη μία από τις πλέον ισχυρές φυσικές πηγές αυτού του απαραίτητου θρεπτικού συστατικού. Μπορεί να παρέχει πολλαπλάσιες φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι. 100 γραμμάρια φρέσκιας acerola αποδίδουν 1600 mg βιταμίνης C.
2) Προστατεύει από την οξείδωση και την γήρανση
Εκτός από τη βιταμίνη C, η Acerola περιέχει μια ποικιλία αντιοξειδωτικών, συμπεριλαμβανομένων φλαβονοειδών και καροτενοειδών.Περιέχει ακόμη ανθοκυανιδίνες,κουερσετίνη,χλωρογενικό οξύ κά
3) Υποστήριξη του Ανοσοποιητικού Συστήματος:
Λόγω της περιεκτικότητάς της σε βιταμίνη C και των υπόλοιπων βιοδραστικών ουσιών, η Acerola χρησιμοποιείται συχνά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
4) Ενισχύει την όραση
(Λόγω του υψηλού επιπέδου περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Α)
5) Προστατεύει από την οξείδωση και την γήρανση
6) Ενισχύει την ανοσία
7) Αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου
8) Βελτιώνει το μεταβολισμό
9) Μειώνει το επίπεδο σακχάρου στο αίμα (λόγω της περιεκτικότητας σε χλωρογενικό οξύ)
ΧΡΗΣΗ: Σε νερό ή σε χυμό, μέχρι και 5 γραμμάρια την ημέρα μετά από γεύμα.
ΧΩΡΙΣ: Φιστίκια, φιστικέλαιο, καρύδια, σουσάμι, γάλα, γαλακτοκομικά, αυγό, ψάρι, όστρακα, σόγια, σιτάρι, γλουτένη, θειώδη, γενετικά τροποποιημένες ύλες.
Ενέργεια | 1444 kj/345 Κcal |
Λιπαρά από τα οποία κορεσμένα |
0 γρ |
Υδατάνθρακες από τους οποίους σάκχαρα |
87 γρ 31 γρ |
Φυτικές ίνες | 8,2 γρ |
Πρωτεΐνη | 7,6 γρ |
Νάτριο | 18 mg |
Δεν υπάρχουν προϊόντα.