Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ(ΠΡΩΙΝΟ)
ΜΟΥΣΛΙ KAI GRANOLA
ΜΟΥΣΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (UNGESUSSTE) 500ΓΡ
ΜΟΥΣΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ (UNGESUSSTE) 500ΓΡ
ΜΟΥΣΛΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ,500 ΓΡ
ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ-ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ :
40%νιφάδες βρώμης ολικής*
39% νιφάδες σίτου ολικής*
16% ψημένες νιφάδες σίτου ολικής
*3% σπόρο κακάο σπασμένο*
2% κακάο σε σκόνη*
κανέλλα
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:περιέχει γλουτένη
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:ενέργεια 1517 kj /360 Κcal - λιπαρά 5,6 γρ από τα οποία
κορεσμένα 2,1 γρ - υδατάνθρακες 60 γρ από τους οποίους σάκχαρα 1,8 γρ -φυτικές ίνες 11 γρ
πρωτείνη 12 γρ -αλάτι 0,01 γρ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ
Τα κλασσικά μούσλι είναι απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.
Δεν υπάρχουν προϊόντα.