ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΦΡΑΟΥΛΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ 400 ΓΡ

ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ  400 ΓΡ
CRUNCHY BEERENFRUCHT MUSLI 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
νιφάδες βρώμης ολικής*
10% καλαμπόκι*
νιφάδεςαμάρανθου*[ 29%αμάρανθος ολικής*5%μέλι*σιρόπι γλυκόζης*αλάτι]

8%σιρόπι αγάβης*
σιρόπι ρυζιού*
6%πόπ αμάρανθου*
τραγανό ρύζι*
άμυλο πατάτας*
ηλιέλαιο*
λιναρόσπορος*
αλεύρι ντίνκελ ολικ*
2%μέλι*
1% αποξηρ φράουλες*
σουσάμι*
κόκκινα βατόμουρα*
αλάτι,

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:περιέχει γλουτένη, σουσάμι. Πιθανά ίχνη από φουντούκια ,καρύδια και άλλους ξηρούς καρπούς, γάλα και σόγια   Πιθανά ίχνη από σόγια,γάλα,σουσάμι,και άλλους ξηρούς καρπούς

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια1763  kj / 419  Κcal - λιπαρά 10,3 γρ  από τα οποία 
κορεσμένα 1,3 γρ - υδατάνθρακες 68,1 γρ  από τους οποίους σάκχαρα 13,2 γρ - φυτικές ίνες 8,2 γρ πρωτείνη  9,3 γρ -αλάτι  0,3 γρ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.