ΜΟΥΣΛΙ ΦΡΟΥΤΩΝ (30% ΦΡΟΥΤΑ) 750 ΓΡ

ΜΟΥΣΛΙ ΦΡΟΥΤΩΝ ΜΕ 30% ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, 750 gr
FRUCHTE MUSLI 750 GR 
 

ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ-ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ- ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

νιφάδες σίτου ολικής*
30 % αποξηραμένα φρούτα από τα οποία το 88% σουλτανίνα* με ηλιέλαιο*)το 4%βερίκοκκα*οσμωτικής ξήρανσης σμέουρα*δαμάσκηνα*2% μήλο*
νιφάδες σίκαλης ολικ*
νιφάδες βρώμης ολικής*
νιφάδες καλαμποκιού*
νιφάδες κριθαριού*ολικής*
ηλιόσποροι*
αλεύρι ρυζιού*
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:Περιέχει σιτηρά. Πιθανά ίχνη ξηρών καρπών, γαλακτοκομικών,σόγιας και σουσαμιού. ίσως να υπάρχουν κομματάκια από τους καρπούς και τον φλοιό των φρούτων και των μούρων

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1412 kj /  334 Κcal - λιπαρά 2,3 γρ από τα οποία 
κορεσμένα 0,4 γρ - υδατάνθρακες  64,8 γρ από τους οποίους σάκχαρα 21,3 γρ -φυτικές ίνες 9,9 γρ-  πρωτείνη 8,6 γρ -αλάτι0,03 γρ

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.