ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΜΕΟΥΡΑ 375 ΓΡ

ΜΟΥΣΛΙ ΣΜΕΟΥΡΑ ΚΑΙ  ΑΜΥΓΔΑΛΑ 375 ΓΡ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
νιφάδες ντίνκελ ολικής*
νιφάδες σίτου ολικής*

νιφάδες  βρώμης ολικής*
σουλτανίνα με ηλιέλαιο*

11,5% καραμελωμένα  αμύγδαλα*(84% αμύγδαλα * αραφινάριστη ζάχαρη*σιρόπι γλυκόζης από καλαμπόκι*βούτυρο*μέλι*σκόνη πλήρους γάλακτος*)
2.5%σμέουρα*
αραφινάριστη  ζάχαρη*σιρόπι γλυκόζης καλαμποκιού*
αποξηραμένο μήλο*
κραμβέλαιο*
καρύδα*
φοινικέλαιο *
αλεύρι.ρυζιού ολικής*
αλάτι

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:Περιέχει γλουτένη. πιθανά ίχνη ξηρών καρπών,σόγιας και σουσαμιού

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1644  kj / 391 Κcal - λιπαρά 10.9 GR από τα οποία 
κορεσμένα  2,2 GR - υδατάνθρακες  57.3 gr από τους οποίους σάκχαρα  16.1 gr -φυτικές ίνες 10 gr -  πρωτείνη 11 gr -αλάτι 0,03 gr

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.