Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ(ΠΡΩΙΝΟ)
ΜΟΥΣΛΙ KAI GRANOLA
ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 750 ΓΡ
ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 750 ΓΡ
ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ,750 ΓΡ
CRUNCHY SCHOKO MUSLI
ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
66% νιφάδες βρώμης ολικής*
ακατ ζάχαρη*
ηλιέλαιο*
3,6% σοκολάτα γάλακτος*(ακατ ζάχαρη*βούτυρο κακάο*σκόνη πλήρους γάλακτος*κακαομάζα*)
3,5% τριμμένη καρύδα*)
σκόνη κακάο*
1,8% τραγανό ρύζι*(αλεύρι ρυζιού*βύνη κριθαριού*αλάτι)
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:περιέχει σιτηρά, γλουτένη και γάλα. πιθανά ίχνη ξηρών καρπών, σόγιας και σουσαμιού
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1928 kj /460 Κcal - λιπαρά 19γρ από τα οποία
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ
Τα κλασσικά μούσλι είναι απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.
Δεν υπάρχουν προϊόντα.