Αρχική
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ - ΒΟΤΑΝΑ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
TAXINI-ΒΟΥΤΥΡΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ-ΠΡΑΛΙΝΕΣ
ΒΟΥΤΥΡΑ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ-ΩΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 315 ml(ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ)
ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟ-ΩΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ 315 ml(ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ)
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥ, ΩΜΟ 315 ml
ΑΠΟ ΩΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ(ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ ΝΥΧΑΚΙ)
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ2401 kj/574 kcal
ΛΙΠΑΡΑ100 γρ
(ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ:8,5 γρ)
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ 14 γρ
(ΣΑΚΧΑΡΑ:1,29 γρ)
ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ 0
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ 29,54 γρ
ΑΛΑΤΙ 0 γρ
Το βούτυρο κολοκυθόσπορου είναι φυσικό και θρεπτικό προϊόν που παρασκευάζεται από το σπόρους της κολοκύθας
ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Επιλέξτε προιόντα χωρίς προσθήκη σε αλάτι ή ζάχαρη ή άλλο γλυκαντικό.
Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα (περιεκτικότητα 40%-50%) και λινό-λεϊκό οξύ. Η συγκεκριμένη πάστα μπορεί να αποτελέσει ένα εύκολο και υγιεινό σνακ καθώς συνδυάζεται εύκολα με το ψωμί, τις φρυγανιές, τις ρυζογκοφρέτες, τα pancakes, το μέλι, τις μαρμελάδες και τα φρούτα. Επίσης, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε smoothies, μπισκότα, κέικ, τάρτες και άλλα γλυκά!
Περιέχει επίσης πολύ πρωτεΐνη (30%), αλλά και ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
Οι κολοκυθόσποροι περιέχουν επίσης, ψευδάργυρο, χαλκό, μαγνήσιο, μαγγάνιο και φώσφορο. Επιπλέον περιέχουν βιταμίνες E, C, Κ, ορισμένες από τις Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως το φυλλικό οξύ και Βιταμίνη Α. Οι σπόροι είναι μία από τις καλύτερες πηγές μαγνησίου, που βοηθά στη χαλάρωση και την ελάττωση της πίεσης, καθώς και ψευδαργύρου. Περιέχει επίσης φυτοστερόλες για τη μείωση της χοληστερόλης και την ενίσχυση της ανοσοαπόκρισης του σώματος, τρυπτοφάνη για την αντιμετώπιση του στρες και βελτίωση του ύπνου και υψηλά επίπεδα ωφέλιμων λιπαρών οξέων για καλύτερο δέρμα και πολλά άλλα οφέλη για την υγεία.
ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
Ο πραγματικός επιπολασμός αλλεργίας για τα φιστίκια - που δεν είναι ξηροί καρποί αλλά στην πραγματικότητα όσπρια - είναι συχνά υπερβολικός. Ωστόσο, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι ένα σχετικά κοινό αλλεργιογόνο τροφίμων. Ποσοστό 1% έως 5% του πληθυσμού είναι αλλεργικός στα φιστίκια
Το αμύγδαλο, το κάσιους, το φουντούκι, τα μακαντάμια, το φυστίκι, το πεκάν και το καρύδι είναι όλοι ξηροί καρποί. Οι αλλεργικές αντιδράσεις όπως τεκμηριώνονται από αντισώματα ανοσοσφαιρίνης Ε (IgE) είναι μικρότερες από 2% για αυτά, ωστόσο το σύνδρομο στοματικής αλλεργίας (OAS) είναι έως και 11,4% για τους ξηρούς καρπούςΣύμφωνα με το The Journal of Allergy and Clinical Immunology, οι αλλεργικές αντιδράσεις στους σπόρους κολοκύθας είναι τόσο σπάνιες που μέχρι το 2017, τα αλλεργιογόνα που ήταν υπεύθυνα δεν είχαν καν μελετηθεί!
ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ
Δεν υπάρχουν προϊόντα.