ΚΑΝΑΤΑ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΝΕΦΕΛΗ

Αλκαλικό νερό

Κανάτα Νεφέλη Αλκαλοποιεί-Ενεργοποιεί το Νερό

Λειτουργία:
»  Χωρίς χρήση φίλτρων
»  Χωρίς επαφή με ορυκτά
»  Χωρίς μπαταρίες

Χαρακτηριστικά:
»  Χωρητικότητα 1.6 lt
»  Ήπια αλκακοποίηση του νερού (δηλαδή στα όρια αλκαλικότητας των φυσικών πηγών)
»  Αλκαλοποιεί ρυθμίζοντας τον αυτοϊνισμό του νερού

Η σύγχρονη διατροφή κάνει το σώμα μας όξινο και αυτό είναι η αιτία να είμαστε ευάλωτοι σε περιοδικές ή χρόνιες ασθένειες. Τα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνoυμε καθημερινά έχουν άμεσο αντίκτυπο στο pH των υγρών και των ιστών του σώματος μας καθορίζοντας την ισορροπία ανάμεσα στην όξινη και αλκαλική διαβάθμιση.

Τα πρώτα συμπτώματα μη ισορροπημένου pH μπορεί να είναι μία ήπια καταρροή ή μια μικρή ενόχληση από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Ωστόσο, αυτά τα ελαφριά προβλήματα υγείας είναι στην πραγματικότητα οι πρώτες προειδοποιήσεις ότι το σώμα μας μπορεί να είναι όξινο και πρέπει να ισορροπήσει. Το όξινο σώμα είναι πολύ πιο ευάλωτο σε ιούς και μολύνσεις βακτηριδίων, κρυολογήματα και λοιμώξεις.

Η διατήρηση αλκαλικής κατάστασης του σώματος, μας βοηθά σε ένα υγιή κύκλο λειτουργιών του, ο οποίος είναι καθοριστικός για την ανάπτυξη υγιών κυττάρων του οργανισμού. Τα φρούτα και τα λαχανικά κάνουν το σώμα σας περισσότερο αλκαλικό ενώ τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ζάχαρη, ραφιναρισμένοι υδατάνθρακες και το αλκοόλ κάνουν το σώμα μας πιο όξινο και δημιουργούν πρόβλημα στο βάρος του σώματος. Η εξισορρόπηση μέσω κατανάλωσης αλκαλικών τροφίμων και κυρίως αλκαλικού νερού αυξάνει την δυνατότητα μας για ένα υγιές βάρος.

Με την χρήση αλκαλικού νερού λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης βελτιώνουμε την υγεία μας, δυναμώνουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα και αναστέλλουμε την διαδικασία γήρανσης.

Πως ορίζουμε το αλκαλικό ή το όξινο νερό

Το νερό είναι η χημική ένωση με τα μεγαλύτερα μυστήρια αγνοώντας όχι μόνο τους νόμους της κλασσικής Φυσικής αλλά προβληματίζοντας με την συμπεριφορά του ακόμα και τους κανόνες της κβαντικής Μηχανικής. Αυτή η παραξενιά στην συμπεριφορά του νερού είναι η αιτία των ειδικών ζωοποιών ιδιοτήτων του. Μια από τις παράξενες ζωοποιές ιδιότητές του είναι ότι ένα πολύ μικρό μέρος τις μάζας του αυτοϊονίζεται με αντίδραση 2H2Ο <===> H3Ο+ + OH- .Όταν η συγκέντρωση των υδροξωνίων (H3Ο+) είναι μεγαλύτερη, το νερό είναι όξινο. Όταν η συγκέντρωση των υδροξυλίων (OH-) είναι μεγαλύτερη, το νερό είναι αλκαλικό ενώ όταν οι συγκεντρώσεις των υδροξωνίων και υδροξυλίων είναι ισορροπημένες το νερό είναι ουδέτερο. Για την μέτρηση της κατάστασης αυτοϊονισμού του νερού χρησιμοποιούμε την λογαριθμική κλίμακα μέτρησης του pH 0-14 στην οποία όσο μικρότερος είναι ο αριθμός τόσο πιο όξινο είναι κι όσο μεγαλύτερος, τόσο πιο αλκαλικό είναι με ουδέτερο pH την τιμή 7. Ο αυτοϊονισμός εξαρτάται από ενεργειακές επιδράσεις του περιβάλλοντος και τη θεροκρασία. Μέσω ενεργειακής φόρτισης, είναι δυνατόν να δημιουργήσουμε συνθήκες αυτοϊονισμού του νερού ώστε να γίνει εναλλαγή υδροξωνίων σε υδροξύλια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πιο αλκαλικό νερό με φυσική μέθοδο χωρίς την χρήση ηλεκτρικής ενέργειας και χωρίς να έρθει σε επαφή με ορυκτά για να εμπλουτισθεί με πρόσθετα υδροξύλια.

Η ενεργοποίηση του αυτοϊονισμού του νερού γίνεται με καθαρά φυσική ενεργειακή φόρτιση.

Η Νεφέλη δημιουργεί ενεργειακή επίδραση στο νερό ώστε αυτό να έχει με απολύτως φυσικό τρόπο το μεγαλύτερο pH χωρίς την προσθήκη ιόντων χωρίς την προσθήκη αλκαλοποιητικών συστατικών, χωρίς την χρήση φίλτρων ή ηλεκτρικής ενέργειας κλπ.

Η ενεργειακή επίδραση της Νεφέλης είναι απολύτως φυσική και ως εκ τούτου είναι ήπια εντός των φυσιολογικών ορίων αυτοϊονισμού του νερού. Αυτό οφείλεται στο περιεχόμενο του φιαλιδίου, το οποίο είναι διάλυμα φυσικού ορυκτού πετρώματος σε νερό, ενεργοποιημένο σε νανοεπιστρωμένες με υπεραγωγιμότητα επιφάνειες. Η κανάτα Νεφέλη δίνει μοναδικά την δυνατότητα απόλαυσης φυσικού αλκαλικού νερού.

Εξακολουθεί να περιέχει χλώριο, νερό δικτύου που έχει ενεργοποιηθεί-αλκαλοποιηθεί από την ΝΕΦΕΛΗ;

Από επανειλημμένες μετρήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έχει διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο χλώριο που βρίσκεται σε νερό δικτύου παύει να είναι ανιχνεύσιμο όταν αυτό ενεργοποιηθεί από την ΝΕΦΕΛΗ.

Πώς εξηγείται αυτό;

Είναι πολλές οι δημοσιεύσεις ερευνητών που αναφέρουν ότι η μοριακή κατάσταση το νερού έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από την χημική του σύσταση.
Ενώ λοιπόν είναι αληθές ότι η ασύμμετρη και ανισσόροπη ηλεκτρικά δομή μοριακών συστάδων του νερού δημιουργούν εντός τους θετικά πεδία που είναι εστίες επικόλλησης αρνητικών ιόντων πχ.χλωρίου ή φθορίου αντιθέτως η ορθομοριακή - ισορροπημένη ηλεκτρικά δομή των συστάδων του νερού δεν επιτρέπει την επικόλληση αρνητικών ιόντων όπως δείχνει το πιο κάτω σχήμα.

Oι επιστήμονες - ερευνητές ουσιαστικά πιστοποιούν ότι το νερό, παρά την απομάκρυνση του χλωρίου ή οποιασδήποτε άλλης επιβλαβούς ουσίας, παραμένει προβληματικό επειδή εξακολουθεί να περιέχει και ως εκ τούτου εξακολουθεί να μεταφέρει την συχνότητα της επιβλαβούς ουσίας μέσω της μνήμης που διαθέτει.

Έχει μεγαλύτερη σημασία λοιπόν η διαγραφή από την μνήμη του νερού της συχνότητας κάθε ουσίας που το επιμολύνει και η οποία μεταφέρεται στο υδαρές του οργανισμού μας απευθείας δεδομένου τα οργανικά μας φίλτρα κατακρατούν ως τοξίνες υλικές ουσίες που δεν μεταβολίζονται και όχι ενεργειακές τοξίνες.

RUSTAM ROY: Η μοριακή δομή - ενεργειακή του κατάσταση πολύ μεγαλύτερης σημασίας από τις ουσίες που έχει (χημική του κατάσταση).

Τρόπος χρήσης του Αλκαλοποιητή:
»  Πλένετε καλά την κανάτα και την γεμίζετε με νερό δικτύου ύδρευσης αν είναι κατάλληλο για πόση ή εμφιαλωμένο.
»  Αφήνετε να επιδράσει ο ενεργοποιητής που είναι ενσωματωμένος στο καπάκι της κανάτας για 48 ώρες τουλάχιστον.
»  Κατόπιν μπορείτε αδειάστε την κανάτα αφήνοντας πάντα ένα ποτήρι νερό μέσα.
»  Ξαναγεμίστε την κανάτα με το πόσιμο νερό που χρησιμοποιείτε και αφήστε την για 24 τουλάχιστον ώρες για να ενεργοποιηθεί εκ νέου.
»  Το ένα ποτήρι περίπου νερό που αφήνουμε μέσα είναι για να βοηθά στην γρήγορη ενεργοποίηση του φρέσκου νερού που βάζουμε στην κανάτα.
»  Σε δύο εβδομάδες χρήσης θα πίνουμε αλκαλικό νερό με την μέγιστη φυσική αλκαλικότητα.
»  Η τοποθέτηση της κανάτας-αλκαλοποιητή εντός ψυγείου δεν επηρεάζει την λειτουργία του, έτσι μπορείτε να απολαύσετε δροσερό νερό αλκαλοποιημένο.
»  Η αλκαλοποίηση του νερού είναι φυσική, για τον λόγο αυτό είναι ήπια και βρίσκεται μέσα στα όρια που απαντώνται στην φύση.

Και μην ξεχνάμε ότι:
Το νερό με 7,9pH είναι 5 φορές πιο αλκαλικό από το νερό με 7,4pH.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.