GARAM MASALA ΠΑΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ 175 ΓΡ

 

ΠΑΣΤΑ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ GARAM MASALA, 175 gr

Χρησιμοποιείται είτε ως επάλειμμα είτε όπως οι κύβοι μαγειρικής. Το προσθέτουμε στο φαγητό μας λίγο πριν το τέλος του μαγειρέματος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:νερό,ηλιέλαιο*μπαχαρικά [κόλιανδρο*κύμινο*μαύρο πιπέρι*κουρκούμη* κάρδαμο*κανέλ * γαρίφαλα* κρεμμύδι*τζίντζε *φερούλα*τριγωνέλα* τσίλι*]  τοματοπολτό *κόκκινες φακές (Masoor Dal) *ξύδι φρούτων *αλάτι Ayurvedic, πάστα tamarind* ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο Ayurvedic * βούτυρο ghee

Μετά το άνοιγμα, φυλάξτε σε δροσερό μέρος και καταναλώστε εντός 3-4 ημερών.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ: ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:περιέχει παράγωγο γάλακτος. Πιθανά ίχνη από σιναπόσπορο

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 619 kj / 148  Κcal
λιπαρά 11,9 γρ  από τα οποία 
κορεσμένα 1,8 γρ
υδατάνθρακες  6,3 γρ  από τους οποίους σάκχαρα 1 γρ 

πρωτείνη 2,8  γρ
αλάτι 4,5 γρ

Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ 
Στην συνταγή σας προσθέστε COSMOVEDA Garam Masala Paste (1 κουταλιά της σούπας ανά μερίδα) και αφήστε να σιγοβράσει. (Για περισσότερη γεύση, μαρινάρετε τα κομμάτια λαχανικών, κρέατος ή tofu στην πάστα με ελαιόλαδο για μια νύχτα.)
Για μια κρεμώδη σάλτσα, ανακατέψτε σε κρέμα fraiche, τυρί κρέμα ή κρέμα καρύδας και αφήστε να σιγοβράσει  για λίγα  λεπτά. 

Δεν υπάρχουν προϊόντα.