ΜΟΥΣΛΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 375gr

 

ΜΟΥΣΛΙ ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ 375gr

Το κλασικό μας τραγανό μούσλι ενισχύεται εδώ με ένα ολόκληρο φορτίο λυοφιλοποιημένων μούρων. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε φρουτένιο τραγανό γεύμα  στο μπολ των δημητριακών σας όλο το χρόνο. Μετά από απαλό ψήσιμο των δημητριακών σε φούρνο χαμηλής θερμοκρασίας προστίθενται  ταλυοφιλοποιημένα μούρα. Τα μούρα λυοφιλοποιούνται υπό κενό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χάνουν τη γεύση ή τις βιταμίνες τους. Περίπου 750 γραμμάρια φρέσκων φρούτων απαιτούνται για 100 γραμμάρια λυοφιλοποιημένων μούρων. Τα σμέουρα, τα βατόμουρα, οι φράουλες και τα βατόμουρα είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλή και δίνουν στο τραγανό μούσλι μια φρουτώδη-αρωματική γεύση.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
 Νιφάδες βρώμης *
 ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο *
ηλιέλαιο *,
νιφάδες καρύδας *,
ακατέργαστη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο *
ποπ ντίνκελ  * (χωρίς ζάχαρη)
3% αποξηραμένα μούρα * (βατόμουρα *, βατόμουρα *, φράουλες *, βατόμουρα *), ολόκληρα
Αλεύρι βρώμης * 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:

Ενέργεια kJ / kcal: 1800 KJ 430 kcal  Λίπος 18,7 γρ κορεσμένα λιπαρά 6,8 γρ  Υδατάνθρακες: 56,7 γρ εκ των οποίων σάκχαρα: 19,7 γρ Φυτικές ίνες:   7,9 γρ  Πρωτεΐνη 8,5 γρ Αλας:  0 γρ

 

 ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.