ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ 375gr

 

ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ, 375 γρ
ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
66
% νιφάδες βρώμης ολικής*
ακατέργαστη ζάχαρη*
ηλιέλαιο*
7%νιφάδες καρύδας*

3,4%σιρόπι ρυζιού*
2% φράουλες*
1,7% τραγανό ρύζι*(αλεύρι ρυζιού*βύνη κριθαριού*αλάτι)*
αλάτι

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:περιέχει σιτηρά και γλουτένη. Πιθανά ίχνη σόγιας, γάλακτος,σουσαμιού  και ξηρών καρπών

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:
ενέργεια 1958 kj / 468Κcal - λιπαρά 21 γρ  από τα οποίακορεσμένα 5,9 γρ - υδατάνθρακες 58 γρ  από τους οποίους σάκχαρα 18 γρ  -
πρωτείνη7,9 γρ -αλάτι  0,19 γρ

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.