ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΒΡΩΜΗΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ 375gr

 

ΤΡΑΓΑΝΟ ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ, 375 ΓΡ
KRUNCHY ERDBEERE 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
νιφάδες βρώμης ολικής*
ακατέργαστη ζάχαρη*
φοινικέλαιο,
τραγανό ρύζι*(ρύζι*βύνη κριθαριού*αλάτι)
σιρόπι σταριού*

3,5% φρεσκοκατεψ φράουλες*
αλάτι

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ:Περιέχει γλουτένη. Πιθανά ίχνη ξηρών καρπών, σουσαμιού, και γάλακτος.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑ 100 ΓΡ:ενέργεια1911  kj / 454  Κcal - λιπαρά 16 γρ  από τα οποία  κορεσμένα 6,2 γρ - υδατάνθρακες 65 γρ  από τους οποίους σάκχαρα 18 γρ  -φυτικές ίνες  7,3 γρ-  πρωτείνη  9,3  γρ -αλάτι 0,19  γρ 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΟΥΣΛΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ «ΚΛΑΣΣΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΑ «ΤΡΑΓΑΝΑ» ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ  ΓΚΡΑΝΟΛΕΣ

Τα κλασσικά μούσλι είναι  απαλά στην υφή, μαλακώνουν γρήγορα ειδικά σε ζεστό υγρό και παίρνουν την μορφή της κρέμας ή του χυλού. Συνήθως είναι λεπτοαλεσμένες οι νιφάδες των δημητριακών και ψιλοκομμένα τα φρούτα και οι ξηροί καρποί,
Το τραγανό μούσλι αποτελείται από μεγαλύτερα κομμάτια, ενσωματωμένων νιφάδων με άμυλο και ίσως άλευρο δημητριακών με κάποιο υγρό( τις περισσότερες φορές απαλό γλυκαντικό όπως το σιρόπι ρυζιού ή η βύνη.  Παραμένει τραγανό μέσα στο υγρό( για λογική βέβαια ώρα) και μπορεί να καταναλωθεί και σαν σνακ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΡΑΝΟΛΑ, ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΟΥΣΛΙ
Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ granola και μούσλι οφείλεται στον τρόπο παρασκευής του καθενός. Και όχι στα συστατικά τους. Για να παρασκευαστεί η γκρανόλα, όλα τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των γλυκαντικών και των ελαίων, αναμειγνύονται και ψήνονται. Αυτό δημιουργεί συστάδες βρώμης, ξηρών καρπών και σπόρων. Προσθέτει επίσης το τραγανό- τραγανό στη γκρανόλα.
Το μούσλι από την άλλη αφήνεται στη φυσική του κατάσταση.
Επειδή η γκρανόλα είναι ήδη μαγειρεμένη, θέλει να διατηρήσει την τραγανή της υφή και δεν θα μετατραπεί στην ίδια αφράτη και κρεμώδη υφή πουτίγκας. Ωστόσο, η τραγανή γκρανόλα προσθέτει μια ωραία τραγανή γεύση στο γιαούρτι ή στο γάλα για πρωινό.

Δεν υπάρχουν προϊόντα.